Siste artist til Fjordkraft på scenen 2024

Publisert den 20. mars 2024

Til Fjordkraft på scenen 2024 kommer Marstein, Rambow, ABSA og…

Norges største boyband kommer til Fjordkraft på scenen 8 juni. De har på rekordtid gått fra russemusikk til basstunge monsterhits som er skapt for toppen av hitlistene. Ballin’ slo norgesrekord med å ha 8 låter på Top 50 samtidig og ble Norges mest streamede artister i 2022. De tre maskerte mennene er langt fra ferdig. Med 130 millioner streams på 1 år, og over 169 tusen månedligere lyttere på Spotify, så er disse guttene en garanti for god stemning. I 2022 ble de nominert til 2 spellemannspriser, og to P3 gull priser. Etter en hektisk festivalsommer i 2023, så er de  endelig klare for å stå på scenen i Harstad.

Vi er så utrolige stolte over line-upen vi har klart å få på plass i år. Vi vet at etter fjorårets show og artister som var, så ble det enorme forventninger til konserten. Vi føler vi har klart å hente inn minst like store artister i år. Når vi nå har fått Ballinciaga til Harstad, så er det en garanti for god stemning.

Du kan få muligheten til å oppleve artister helt i Norgestoppen under Fjordkraft på Scenen 8. Juni 2024. Billetter kjøpes på harstadkulturhus.no, eller bruk linken under.

Fjordkraft på Scenen – Harstad Kulturhus