Artistlansering

Publisert den 20. februar 2024

Nå har vi sikra enda enda flere artister til Fjordkraft på scenen 2024. I fra før har vi lansert hele Norges Marstein. Les mer om lansering av Marstein her.

Vi er så heldige som nå kan lansere 2 artister til Fjordkraft på scenen 2024. Det kommer også en lansering til.

Rambow

Han har rappet siden har var 7 år, men karrieren ble kickstartet først i 2020, da slapp han sin første singel. I 2021 ble han kåret til årets urørt av NRK P3. I 2023 ble han nominert til årets gjennombrudd på P3 gull. Han har til sammen over 13 millioner avspillinger på Spotify. Han har også over 163 000 månedligere lyttere på Spotify. Artistnavnet er inspirert av filmkarakterer Rambo, men hovedsakelig reflekterer navnet rap-stilen han bærer med måten han skyter bars som en pil og bue. Vi gleder oss til å få han på besøk hos oss under Fjordkraft på scenen 8. juni.

ABSA

DJ-en fra Bergen kommer tilbake til Harstad. Han leverte et forrykkende åpningsshow i fjor, så i år er han tilbake. Det hele startet i 17 årsalderen når han lærte seg å spille gitar og piano. Noen måneder senere tok han opp musikkproduksjon, og har ikke sett seg tilbake siden. Han har latt seg inspirere av store artister som Martin Garrix, Tiesto og Avicii. ABSA har over 77 tusen månedligere lyttere. Han har også samarbeidet med internasjonale artister som Chester young og Jordan Grace. Vi gleder oss til han skal spille for oss.

Enda mer i vente

Følg med fremover for enda en lansering. Vi lover 2024 kuleste ungdomskonsert i Nord-Norge. Vær med på å lag tidenes fest, og for å få oppleve artister i Norgestoppen. Billetter kjøper du på Harstadkulturhus.no, eller bare trykk her