PÅMELDING

Forbehold om mulige endringer i arrangementet grunnet Covid-19

PÅMELDING
FAGMØBLER LANDSÅS CUP 2022

I 2022 arrangerer vi Nord-Norges kuleste håndballfest i Harstad. Fagmøbler Landsås Cup har i de seneste årene blitt utrolig populær, mye grunnet opplevelsene både på og utenfor banen. Dette har gjort at turneringen har vært fylt opp i løpet av få dager etter påmeldingen har åpnet. Så det kan være lurt å melde seg på tidligst mulig for å få plass.

Påmeldingen skjer via Profixio Cup. For å kunne melde på lag til turneringen så må dere lage et brukernavn (gjerne e-post) og passord. Dette er viktig å ta vare på i tilfelle endringer og bestilling av cuppakker!

Påmeldingen er er en bekreftelse fra ansvarlig leder fra klubb/lag om at betingelsene og vilkårene for deltakelsen er lest og akseptert.

PRISER OG FRISTER PÅMELDING

Påmeldingen åpner 20. februar kl. 18:00 og det er «førstemann til mølla» prinsippet som gjelder.

Påmeldingsavgiften er:

Mini/mix 6 – 9 årkr 1 100,-
10 – 11 årkr 1 600,-
12 år og oppoverkr 2 300,-

MELD PÅ LAGET DITT HER!

Påmeldingen er ikke endelig før påmeldingsavgiften er registrert. Faktura for påmelding sendes ut (angi dato) og betales innen (angi dato). Ved trekking av lag gjøres dette i påmeldingsløsningen Profixio hvor dere meldte på laget.

Lag som trekker seg etter 1. mai 2022 får 50 % refusjon, ingen refusjon etter 21.mai 2022.

ALTERNATIVER VED RESTRIKSJONER

Om Fagmøbler Landsås Cup må avlyses grunnet forbud og/eller restriksjoner/råd fra myndighetene som gjør gjennomføringen vesentlig vanskelig grunnet Covid-19 vil vi tilbakebetale alle avgifter uten avkortning. Det skal være trygt å melde seg på Fagmøbler Landsås Cup.

Det kan være lokale restriksjoner som gjør for eksempel overnatting på skole, barnehager ikke er mulig. Blir dette tilfellet vil hotell være en overnattingsmulighet til gode idrettspriser. Forbehold om ledig kapasitet på hotellene.

Har du noen spørsmål, se KONTAKT

MELD PÅ LAGET DITT HER!

Vi gleder oss til å se akkurat deg i Harstad til årets kuleste håndballfest 3. – 5. juni 2022