OPPLEVELSER

UNIKE OG GODE OPPLEVELSER

FÅ MED DERE UNIKE OG GODE OPPLEVELSER UNDER FAGMØBLER LANDSÅS CUP!

Fagmøbler Landsås Cup er for mange årets største høydepunkt hvor sesongen krones med Nord-Norges kuleste håndballfest. Vårt mål er å skape en fantastisk avslutning på en lang sesong. Denne helgen skal vi fylle med gode og unike opplevelser, fartsfylte og gode håndballkamper, høy sportslig karakter, atmosfære som løfter taket i alle de flotte hallene hvor kampene spilles, spennende aktiviteter, samhold, glede, knytte nye bånd og selvfølgelig Nord-Norges kuleste konsert med noen av Norges største artister. Med dette kan vi garantere unike og gode opplevelser for livet.

DET ALLER VIKTIGSTE ER DET SOM SKJER PÅ BANEN – HÅNDBALLKAMPENE

Nord-Norges kuleste konsert for barn og unge.

Ett av årets virkelige store høydepunkt, er Fjordkraft «På scenen» hvor vi samles til en spillefri kveld på Nord-Norges kuleste konsert for barn og unge.

Vi garanterer en minnerik kveld, fylt med moro, show og god musikk – selvfølgelig i helt trygge omgivelser.

Vi får besøk av fantastiske artister til Fjordkraft «På scenen» 2023. Det vil komme artister som har opptred Norge rundt med sine store hits. Vi gleder oss til konsert lørdag 3. juni, og håper du vil ta turen på sommerens kuleste ungdomskonsert. (Billetter kjøpes på Harstad kulturhus sine hjemmesider, link nederst på siden.)

CAPOW x 2G

Første artist til Fjordkraft på scenen 2023 er klar!! CAPOW x 2G har tatt Norge med storm!

I 2022 slapp de debutsingelen 31 etasje, som handler om at de liker å snike seg inn på Plaza i Oslo for å ta glassheisen. Sangen gikk rett inn på Spotify topp 10 listen, og ble sertifisert til gull bare noen uker senere.

Noen måneder etter å ha sluppet debutsingelen, slapp de Sør-Afrika sammen med Beathoven, og sangen har over 16 millioner avspillinger på Spotify. De har over 27 000 følgere på Tiktok, og flere millioner visninger på sine videoer. Gutta er også plukket opp av GAFFA et av verdens største plateselskaper.

Nå er de klare for å komme til Harstad, i Juni spiller de for oss under Fjordkraft på scenen.

Beathoven

Vi får besøk av den maskerte trioen til Fjordkraft på scenen.

Beathoven har opp gjennom årene høstet over 60 millioner streams. Det var derimot ikke før i 2022 de virkelig fikk sitt store gjennombrudd. I løpet av kalenderåret står gutta allerede med tre singler på førsteplass i Norge, blant annet SØR-AFRIKA som lå på 1. plass i hele to måneder gjennom sommeren. Dette har ført til at trioen har erfaring med å spille foran 30 000 tusen mennesker på både VG-lista og Norway cup, men har også på kort tid blitt en populær act på diverse scener rundt om i Norge.

Gjengen kan love faktorer som høy energi, allsang og moshing der de skulle komme, så vi gleder oss enerom til å ta imot Beathoven under Fjordkraft på scenen.

TIX

Legenden er tilbake til Fjordkraft på Scenen.

Siste artist trenger egentlig ingen stor introduksjon. Hvis du har hørt på musikk i de siste årene, så har du garantert fått med deg denne artisten. Han e tilbake på scenen hos oss, når han var her forrige gang var det kun 600 som fikk billetter. Billettene forsvant på bare noen få minutter. Han lovet å komme tilbake, og endelig kan vi presentere TIX som den siste artisten for Fjordkraft på Scenen i 2023.

TIX har vært kjent i musikkbransjen i mange år. Han har vært russekonge, men i 2018 ga han ut sin første ikke russesang som har 27 millioner streams på Spotify. I 2020 og 2021 ble han Norges mest strømmede artist. Han representerte Norge i Eurovision i 2021 med sangen Fallen Angel som har fått over 27 millioner streams. Han har over 700 000 månedligere lyttere på Spotify. Ikke bare lage han musikk for seg selv, men han har også laget sanger for andre store artister. Den mest kjente er nok Sweet but Psycho med Ava max. I mai 2020 hadde han hele 11 låter samtidig på Norge topp 200 på Spotify. TIX har vært en av de største artistnavnene de siste årene, med syke liveshow og ekstremt god musikk, så kan vi garantere god stemning når TIX kommer til Fjordkraft på scenen 2023

Vi glede oss enormt til å få besøk av TIX til Fjordkraft på scenen.

Hvis du ikke er deltaker på turneringen. Kan du kjøpe billetter på Fjordkraft «På scenen» 2023 (harstadkulturhus.no)