Sponsorer Fagmøbler Landsåscup 2024

Våre sponsorer er med på at vi kan arrangere Nord-Norges største og kuleste håndballturnering. Vi er evig takknemlig for alle våre samarbeidspartnere. Les mer om våre fantastiske samarbeidspartnere under.

Hovedsponsorer

Fjordkraft

Hele Norges strømleverandør og vår stolte sponsor

Fjordkraft er en nasjonal strømleverandør som hver dag leverer strøm til de tusen hjem og til store og små arbeidsplasser i privat og offentlig sektor.

Vi gir deg:

  • Strøm med prismatch – som kunde hos oss får du alltid en god avtale
  • Fjordkraft Fordel – spar penger hver måned hos våre samarbeidspartnere.
  • Fornøydgaranti  – er du ikke fornøyd får du pengene tilbake

Hos oss er det ingen forskuddsbetaling, og enten du bestiller som privat- eller bedriftskunde får du en god strømavtale med fornøydgaranti. For oss er det viktig at våre kunder får mer for pengene. Derfor tilbyr vi også billige og gode mobilabonnement.


Fagmøbler – En landsdekkende møbelkjede med fokus på kvalitet, service og fagkunnskap. Fagmøbler er en landsdekkende møbelkjede med 63 varehus spredt over hele Norge. Som en stor aktør i møbelbransjen har vi en kontinuerlig satsing på utvikling av produktsortimentet vårt, med nye og moderne kvalitetsmøbler tilpasset norske hjem.
Historien til Fagmøbler går tilbake til 1996, da 14 møbelhandlere gikk sammen for å samarbeide om markedsføring og innkjøp. Siden den gang har vi vokst til å bli en av de største møbelkjedene i landet, med hele 63 varehus og fortsatt økende vekst.
Kjeden har nå butikker over hele landet, fra den nordligste byen Vadsø til den sørlige byen Lyngdal. Dette har gjort Fagmøbler til en landsdekkende kjede med en sterk tilstedeværelse i norske hjem. Med en økende mengde kunder og et stadig voksende utvalg av produkter, er Fagmøbler posisjonert til å være en av de ledende møbelkjedene i Norge i mange år fremover. Våre kunnskapsrike medarbeidere står klare til å hjelpe deg som kunde i våre varehus. Vi setter fagkunnskap og kundeservice høyt, og har et bredt sortiment av møbler til alle typer norske hjem. Våre butikkeiere har ofte flere generasjoner med erfaring innen møbelbransjen, noe som gjenspeiler seg i vår førsteklasses service og fagkunnskap.
Vi ønsker alle velkommen til en av våre butikker, hvor du vil oppleve høy kvalitet, miljøbevissthet og ekspertise innen møbler.

Sparebank 68 grader Nord

I den rivende utvikling av Harstad-samfunnet på slutten av 1800-tallet og starten på 1900-tallet kom behovet for en ny banketablering – denne gang i sentrum av byen. Harstad Sparebank ble etablert i 1904. Denne banken ble imidlertid satt under offentlig administrasjon etter ca 20 års drift og 10. april 1926 ble Harstad Nye Sparebank stiftet. Harstad Nye Sparebank drev deretter videre under dette navnet frem til 1. august 1953, da man etter vedtak både i styre, Sparebankdireksjonen og Finansdepartementet fjernet ”Nye” fra navnet og ble hetende Harstad Sparebank.
Bankens historie regnes fra 1926.

Ole Kristian Kind ble valgt til styrets første formann 10. april 1926 og foresto den daglige drift av banken frem til 1937. Da ble Fredrik Andersen ansatt som banksjef, i krigsårene 1941 – 1945 vikarierte Aage Chrf. Torød som banksjef mens Fredrik Andersen satt i tysk fangeskap. Andersen tiltrådte imidlertid sin stilling igjen i 1945 og satt som banksjef frem til 1969.
Bjarne Johansen overtok banksjefstolen i 1969 og overlot denne igjen til Eilert J. Eilertsen i 1995. Fra og med 01.september 2002 overtok Tore Karlsen som banksjef da Eilert J. Eilertsen etter eget ønske ble førtidspensjonert.

Harstad Sparebank er eneste bank med hovedkontor i Harstad.
Vi er totalt 24 ansatte hvorav 2 er ansatt i Vesterålen Sparebank.

Bankens visjon er «Verdifull for kunder og lokalsamfunn».

Øvrige samarbeidspartnere

Quality Hotel Harstad

Quality Hotel™ Harstad er lokalisert i sjøkanten i den nye bydelen, Kaarbøkvarteret. Hotellet er en del av den spektakulære havpromenaden som ligger i tilknytning til Hurtigrutekaia. Med sine 11 etasjer og 40 høydemeter tilbyr mange av hotellets rom en havutsikt som bare må oppleves.
Møteplassen i Harstad
Det er i møtet mellom mennesker magi oppstår og mytiske historier skapes. Omringet av hav og et hav av historie ligger alt til rette for inspirerende konferanser, events og minneverdige øyeblikk. Storsalen, Atlantis, byr på fleksible løsninger og kan romme opptil 340 personer. Hotellet har totalt 10 møterom i ulike størrelser. I hotellets Q-zone kan du slappe av med en runde shuffleboard og ulike spill. Visste du forresten at popcorn og softis alltid er inkludert når du har konferanse hos oss?

Quality har gode priser hotellovernatting under vår turnering. Sjekk prisene Her

Østbø

Østbø er Nord-Norges største kommersielle avfall og miljøselskap. Vårt primærmarked er Nord-Norge men vi vil gjennom våre samarbeidspartnere også kunne tilby våre tjenester i hele Norge. Østbø har flere anlegg og avdelinger blant annet i Mosjøen, Mo i Rana, Fauske, Rødskjær (Harstad), Leknes og Bodø – hvor du også finner hovedkontoret. 

For oss er det viktig å være en totalleverandør av miljøtjenester og at vi kan tilby god kvalitet. Vi har som mål å tilby bærekraftige avfallsløsninger. Dette gjøres ved å blant annet tilby konsulenttjenester, ha logistikk med innsamling av avfall i form av stykk godt og bulkkjøring, vi leier ut oppsamlingsutstyr, har flere avfallsmottak hvor vi behandler og videreforedler alle avfallstyper og vi rapporterer og overvåker de ulike bærekrafts målene vi har satt oss.

Lei container til fastpris!

På tide å rydde? På loftet? I garasjen? I flyttelasset?

Hos Østbø kan du leie en container til fast pris. Tøm både garasje og kjeller for skrot og søppel. Vi leverer containerne, du fyller den i løpet av 4 dager og vi henter den! Vi tar også forhåndsbestillinger til gitte datoer og ukenummer. Gjelder i områdene harstad, Bodø, Fauske, Mo i rana og Mosjøen.

Lei container her

Les mer om Østbø og deres tjenester her

Obs

Coop er Norges nest største dagligvareaktør. Som forbrukereid organisasjon skiller Coop seg fra konkurrentene. Dette gjenspeiles i vår visjon – det skal lønne seg å velge Coop.

Gjennom medlemskap i et samvirkelag er det Coops over 2,3 millioner medlemmer som eier virksomheten. Medlemskapet gir mulighet til å påvirke, og til å ta del i overskuddet som skapes. Vår form for verdiskaping handler ikke om å gjøre noen få personer rike, men å skape verdier for de mange. Derfor er vår visjon: Det skal lønne seg å velge Coop. Det gjelder ikke bare for våre kunder og medlemmer, men også for leverandører, ansatte og for samfunnet som alle våre medlemmer er en del av.

Historien om forbrukersamvirkelagene i Norge starter på 1840-tallet. En viktig målsetning for samvirkelagene den gangen var å skaffe medlemmene varer til fornuftige priser. 150 år etter stiftelsen av Arne Forbrugsforening jobber Coop fortsatt mot samme mål – basert på de samme verdiene.

Sjekk ut coop obs sin nettside her

Amfi Kanebogen

Amfi Kanebogen, tidligere Kanebogen senter, er et kjøpesenter som ligger i kanebogen i Harstad.

Senteret åpnet i 1985, og var da landsdelens største, og det første kjøpesenteret i regionen. Opprinnelig var dette første byggetrinn, og det var planlagt et andre byggetrinn. Byggetrinn to skulle inneholde kino, servicebygg, handel og hotell.  Byggetrinn to ble aldri realisert, men på 1990-tallet ble store deler av senteret ombygd, og blant annet ble deler av glasstaket tettet igjen. Senteret ble i perioden 2016-2017 utvidet, og rommer i dag et areal på 30 000 kvadratmeter. Det er rundt 60 butikker i sentere.

Sjekk ut Amfi Kanebogen her

Plays bowling & minigolf

6 bowlingbaner, 9 minigolfbaner, mange brettspill og god stemning.

Vi skreddersyr også events til
bedrifter, vennegjenger, lagfester, klassefester eller andre typer sammenkomster om du ønsker å leie lokalene våre.

Du finner oss på Alti Harstad.

Les mer om Plays Her

Kompis Harstad


Kompis er en litt kulere og ujålete familierestaurant, som er lokalisert på litt utradisjonelle steder. I større byer holder Kompis til i nabolaget, men i mindre byer trekker Kompis mot sentrum. Kompis er for hvermansen! Vi serverer grilla burger, italiensk porsjonspizza og milkshakes, med et enkelt utvalg tilbehør og drikke.

Råvarene våre leveres ferske fra leverandør flere ganger i uken. Burgerbrødene våre leveres av lokale bakerier, mens pizzabunnene våre lager vi selv. Alle dipper og dressinger produserer vi på vårt helt eget produksjonskjøkken i Trondheim

Sjekk vår meny her

Varmefag

Varmefag Harstad fører de mest anerkjente merkene på markedet som Contura, Rais, Brunner, Norsk Kleber, Hwam, Wiking og TermaTech. Prisene spenner fra de mest prisgunstige modellene til de mest eksklusive løsningene.
Hvor mye du ønsker å legge i peiskjøpet er helt opp til deg.
Hos oss vil du møte ekte ildsjeler som brenner for å gjøre ditt peiskjøp så enkelt og trygt som mulig. Trenger du råd og tips om fyringsteknikk, trekkproblemer eller hvor stor ovn du bør velge, får du svar på dette og mye mer hos Varmefag Harstad.

Les mer om varmefag her

Free2Move

Free2move As leverer personbiltilhengere av beste kvalitet. Vår hengere skal understøtte dine operasjoner slik at arbeidsdagen og fritiden blir mest mulig effektiv. Vi ser frem til at du kontakter oss for et skreddersydd tilbud.

Se vår fantastiske tilbud på vår nettside her