Parkering under Fagmøbler Landsåscup 2024

Publisert den 1. juni 2024

Under Fagmøbler Landsåscup 2024 er det ventet opp mot 2 000 håndballspillere til harstad. Disse håndballspillerne skal fordeles ut over 6 haller, så det kan bli utfordringer med parkeringer i noen av hallene. Under står det litt om parkering i de forskjellige hallene. Vi anbefaler alle tilreisende om å benytte seg av turneringsbussen, og de lokale som bor nærme hallene om å gå til kamparenaen.

Fagmøbler Arena (Landsåshallen)

Utenfor Fagmøbler Arena (Landsåshallen) er det 100 parkeringsplasser. Disse parkeringsplassene befinner du rett utenfor hallen. Det er gratis å parkere utenfor Fagmøbler Arena. Det er ikke lov å parkere langs veien opp til hallen.

NB! Parkeringsplassen ved Fagmøbler Arena stenger klokken 14:30 lørdag 8 juni.

Østbø Arena (Stangneshallen)

Østbø Arena har den største parkeringsplassen under turneringen. Østbø Arena har 2 store områder som kan parkeres på. Det er beregnet plass til 200 biler totalt på disse 2 parkeringsplassene. Parkeringsplassene er 30 meter i fra hallen. Det er gratis å parkere på parkeringsplassene utenfor Østbø Arena under Fagmøbler Landsåscup 2024.

Scanmark Arena og Fjordkraft Arena (Håloglandshallen og Harstadhallen)

Det er i Scanmark Arena det er ventet mest aktivitet siden det er 4 baner i denne hallen. Scanmark Arena og Fjordkraft Arena har samme parkeringsplass. Det er plass til totalt 50 biler på deres hovedparkering. Vi har tegnet opp et kart hvor dere kan parkere når det skal besøke Scanmark Arena og Fjordkraft Arena (Se under). Det er gratis å parkere på hovedparkeringen utenfor Scanmark Arena og Fjordkraft Arena. Vi har også parkeringsvakter utenfor disse 2 hallene på lørdag.

Rødt merke viser hvor det kan parkeres ved besøk av Fjordkraft Arena og Scanmark Arena under Fagmøbler Landsåshallen 2024.

Varmefag Arena (Seljestadhallen)

Utenfor varmefag Arena er det plass til 20 biler. Varmefag Arena befinner seg rett ved siden av Seljestad Ungdomsskole, utenfor ungdomsskolen er det 50 parkeringsplasser. Det er gratis parkeringer både utenfor hallen og skolen.

Origo Forsikring Arena (Harstad skole)

Vi spiller kamper i gymsalen på Harstad skole, også kalt Origo Forsikring under Fagmøbler Landsåscup 2024. Utenfor Origo Forsikring Arena er det 20 parkeringsplasser. Det er gratis å parkere utenfor Arenaen.

Fulle parkeringsplasser

Det er ventet over 2 000 håndballspillere i aksjon neste helg. Det kommer til å bli fulle parkeringsplasser i noen av hallene. Vi ber dere komme i god tid, hvis dere ønsker parkeringsplasser utenfor hallen. Vi ber dere også respektere at noen av parkeringene er fulle, og ber dere da finne andre skikkelige parkeringsplasser.