Nye band klare for Landsås Cup «På scenen» 2014

I tillegg til hovedartisten Sirius har vi klart å få med noen av de aller beste lokale bandene i regionen.

Publisert: 29. mai 2014
Vi har vært heldige å få med Motiv som er et av landsdelens beste band som blant annet har åpnet Bakgården og spilt på Døgnvillfestivalen i Tromsø.

Mer info om alle bandene følger:

Motiv er et Harstadband som tilhører en sjanger de selv har definert som «alternativ neopop». Motiv skriver på stolt nord-norsk dialekt og låtene går fra tung drivende rock til lett funky og diskolignende rytmer. Bandet henter inspirasjon fra de aller fleste typer band, men essensen er at musikken skal være rett i trynet og suggerende.

Frontfigur Simon Dankertsen (19) er en sterk karismatisk sceneartist med mye sceneerfaring. Blant annet kjent fra Idol 2011.

Motiv har i løpet av det siste året åpnet Bakgården festivalen i Harstad og vunnet landsdelskonkurransen Døgnville talenter som resulterte i at bandet delte scene med artister som Tone Damli og Haddaway under Døgnvillfestivalen i Tromsø

Motiv slapp sin første singel «Dagen derpå» i desember i fjor på sosiale medier og slipper sin aller nyeste singel «Kem sa» i juni.

Bandet består av:
Simon Dankertsen (19): Vokal, gitar
Ludwig Dankertsen (29): Vokal, trommer
Kenneth Nilsen (25): Bass
Marenius Alvereng (18): Keytar, tangenter
Sjekk ut Motiv på facebook og på sin egen nettside

Thoka til Landsås Cup «På scenen»
 
Thoka er et helt nylansert band fra Harstad, men har allerede på noen få måneder klart å etablere seg i ungdomsmusikkmiljøet i Harstad.
Bandet spiller lett poprock med trekk fra indiescenen og frontes av islandske Misty Austfjord. Bandet er på full fart mot stjernehimmelen.
 
Bandet består av:
Misty Austfjord: Vokal og rytmegitar
Susanne Hansen Troøyen: Gitar
Lillian Hansen Troøyen: Trommer
Mats August Bjørn: Bass
 
Sjekk ut Thoka`s facebookside
 

 
 
The Nunck Chunks kommer 

The Nunck Chunks er et band som spiller mye forskjellig musikk. De er 4 gutter fra alderen 13 – 16 år som for tiden griller burgere på Kanebogen i Harstad. Liker å opptre foran publikum, og kjenne at konserten er i flow. På fritiden liker de å spille musikk sammen og kose vettet av seg. I den siste tiden har de lagt vår elsk på FUNK.
The Big Four From Harstad 🙂

Bandet består av:
Lars Eliseussen-Skalle: Lead Guitar
Øystein Borge: The Bass Man
Øyvind Eliseussen-Skalle: Vocals
Erik Sortvik Kristiansen: Drums

Sjekk ut The Nunck Chunks facebookside

Fullt Kaos entrer scenen på Landsås Cup

Fullt kaos er en band som har rappa sammen i 7 måneder og har nettopp fått inn en ny rapper. Bandet lager sine egne tekster og har noen herlige beats.
Allerede har de opptrådt på Rock mot Rus, UKM Harstad, UKM Finnsnes, UKM Grøtavær, UKM ETS og på Energidagen i Harstad.
Jobber for tiden med å samstemme/finpusse gruppen etter at de fikk inn en ny rapper.

Bandet består av:
Jonas Nilsen – MR.kawa
Paul Nerleir – Pauly J
Jonas Jørgensen – Yellow Fellow

Sjekk ut Fullt Kaos facebookside

Vi gleder oss utrolig mye til konserten og det nye konseptet Landsås Cup «På scenen»

68 * Nord

68*Nord starta i mai 2013 med først Jørgen(JTK) og Jørgen(DJP) etter en konflikt med forrige band (naboplage) og gjorde seg fort kjent som nyoppstartet band!
Etter hvert kom Simen (Dr.S) inn i bildet og bidro med låta BLABLA som var en hyllest til BlaBlaFestivalen 2013 og ble godt mottatt med sangen!
Etter noen opptredener her og der VANT 68*Nord Rock Mot Frafløtting 2013 med låten «Hold i Torsken» som var inspirert av LofotProdukter sin Fiskekake-reklame på TV2 og har der etter blitt invitert til Lofoten (Leknes) for å fremføre låten på ungdomsklubben i Leknes! De har også laget musikkvideo sammen med Deadline Media ift VGLISTA sin konkurranse «BY X» som gjorde at VGLISTA kommer til sortland 30. Juli!!
Ikke nok med det, de kom også på 5. plass i amatørband-konkurransen til Rock Mot Rus! Sebastian Nilsen er et nytt medlem i gruppa, men holder koken med egne rim og tekster sammen med 68 grader nord.
 
Bandet består av: 
Dr. Simen (Sortlands Dre)
DJ-P (Jørgen Pedersen)
Jørgen Lund Karlsen også kjent som Jtk(Tykje)
Sebastian Nilsen
 
Sjekk ut 68*nord facebookside