OPPLEVELSER

UNIKE OG GODE OPPLEVELSER

FÅ MED DERE UNIKE OG GODE OPPLEVELSER UNDER FAGMØBLER LANDSÅS CUP!

Fagmøbler Landsås Cup er for mange årets største høydepunkt hvor sesongen krones med Nord-Norges kuleste håndballfest. Vårt mål er å skape en fantastisk avslutning på en lang sesong. Denne helgen skal vi fylle med gode og unike opplevelser, fartsfylte og gode håndballkamper, høy sportslig karakter, atmosfære som løfter taket i alle de flotte hallene hvor kampene spilles, spennende aktiviteter, samhold, glede, knytte nye bånd og selvfølgelig Nord-Norges kuleste konsert med noen av Norges største artister. Med dette kan vi garantere unike og gode opplevelser for livet.

DET ALLER VIKTIGSTE ER DET SOM SKJER PÅ BANEN – HÅNDBALLKAMPENE

Nord-Norges kuleste konsert for barn og unge.

Ett av årets virkelige store høydepunkt, er Fjordkraft «På scenen» hvor vi samles til en spillefri kveld på Nord-Norges kuleste konsert for barn og unge.

Vi garanterer en minnerik kveld, fylt med moro, show og god musikk – selvfølgelig i helt trygge omgivelser.

Vi får besøk av fantastiske artister til Fjordkraft «På scenen» 2024. Det vil komme artister som har opptred Norge rundt med sine store hits. Vi gleder oss til konsert lørdag 8. juni, og håper du vil ta turen på sommerens kuleste ungdomskonsert. (Billetter kjøpes på Harstad kulturhus sine hjemmesider, link nederst på siden.)

Marstein

Første artist til Fjordkraft på scenen 2024 er klar

Marstein debuterte som en del av rap gruppen Undergrunn, men i 2022 debuterte kom første solo EP-en ut.

Marstein er en norsk rapper og låtskriver fra gamlebyen i Oslo. Han har skrevet låter som sommerhus, Frida Kahlo, og 1877. Han har hatt 5 sanger inne på VG-lista i totalt 42 uker til sammen.

Marstein har over 268 tusen månedlige lyttere på Spotify.

Vi gleder oss til å se han live på Fjordkraft på scenen i 2024.

Rambow

Han har rappet siden har var 7 år, men karrieren ble kickstartet først i 2020, da slapp han sin første singel.

I 2021 ble han kåret til årets urørt av NRK P3. I 2023 ble han nominert til årets gjennombrudd på P3 gull. Han har til sammen over 13 millioner avspillinger på Spotify. I 2024 er han nominert til 3 spellemannspriser, årets hip-hop, årets gjennombrudd, og årets musikkvideo. Han har også over 163 000 månedligere lyttere på Spotify. Artistnavnet er inspirert av filmkarakterer Rambo, men hovedsakelig reflekterer navnet rap-stilen han bærer med måten han skyter bars som en pil og bue.

Vi gleder oss til å få han på besøk hos oss under Fjordkraft på scenen 8. juni.

ABSA

DJ-en fra Bergen kommer tilbake til Harstad. Han leverte et forrykkende show i fjor, så i år er han tilbake. Det hele startet i 17 årsalderen når han lærte seg å spille gitar og piano. Noen måneder senere tok han opp musikkproduksjon, og har ikke sett seg tilbake siden.

Han har latt seg inspirere av store artister som Martin Garrix, Tiesto og Avicii. ABSA har over 77 tusen månedligere lyttere. Han har samarbeidet med internasjonale artister som Chester young og Jordan Grace.

Vi gleder oss til han skal spille for oss 8. juni.

Ballinciaga

Norges største boyband kommer til Fjordkraft på scenen 8 juni. De har på rekordtid gått fra russemusikk til basstunge monsterhits som er skapt for toppen av hitlistene. Ballin’ slo norgesrekord med å ha 8 låter på Top 50 samtidig og ble Norges mest streamede artister i 2022.

De tre maskerte mennene er langt fra ferdig. Med 130 millioner streams på 1 år, og over 640 tusen månedligere lyttere på Spotify, så er disse guttene en garanti for god stemning. I 2022 ble de nominert til 2 spellemannspriser, og to P3 gull priser.

Etter en hektisk festivalsommer i 2023, så er de  endelig klare for å stå på scenen i Harstad.

Deltar du ikke på turneringen, kjøp billetter nedenfor