FRIVILLIGE

VI SØKER FRIVILLIGE

Bli med å skap magiske øyeblikk!

Fjordkraft «På Scenen» trenger inspirerte frivillige for å skape verdens beste festival for våre unge. Interessert? Søk deg som frivillig! Konserten er den 8. juni 2024.

Søker engasjerte ildsjeler som har lyst til å bidra til å skape uvurderlige minner for våre gjester under årets kuleste konsert i Harstad.
Vi ønsker å takke hver og en av dere som har vært med å bidratt i årenes løp og igjen trenger vi dere til være med å skape nye opplevelser for vårt unge publikum. Vi er helt avhengige av flinke og gode frivillige for å kunne skape Nord-Norges kuleste konsert for barn og unge.

Informasjon om å være en del av mainnskapet:
Når du søker om å være frivillig får du anledning til å prioritere hvilke oppgaver du ønsker å jobbe med og vi skal gjøre så godt vi kan for å oppfylle dine ønsker. Vi trenger frivillige til mange forskjellige områder, se nedenfor for utfyllende informasjon om hva som inngår i de forskjellige oppgavene.

Aldersgrense for å være frivillig er 18 år. (16 år ved rigging)

For at vi skulle få gleden av å jobbe sammen med deg, må du fylle ut skjemaet under.

Utfyllende beskrivelse av områder du kan jobbe med står beskrevet under skjemaet

SAMMEN skal vi skape årets herligste fest i Harstad!

Meld deg som frivillig under

DU KAN JOBBE FRIVILLIG SOM:

RIGGING

Rigging er en av de viktigste oppgavene for å kunne arrangere en konsert. Riggernes hovedoppgave er å gjøre klart festivalområdet før og etter festivalen finner sted. Den første, og største oppgaven er å gjerde inn festivalområdet og sette opp de store og små teltene som skal brukes. Hjelpe til med rigging av scene sammen med leverandør ved behov. Dette er en omfattende og stor jobb, men med en god gjeng flittige frivillige blir arbeidet både effektivt og givende. Å være frivillig på rigg er noe som passer for absolutt alle, og er man samarbeidsvillig, arbeidsom, tålmodig og ryddig er dette definitivt en bonus. Gjelder også nedrigging av festivalområdet søndag.


INNSLIPP

Du er den første som møter gjestene våre. Med et smil om munnen er oppgavene å slippe inn publikum, ta imot billetter, selge billetter, sjekke armbånd og passe på at ingen tar med seg greier inn på festivalområdet som de ikke har lov til.
Du vil få god opplæring av gruppeleder og frivilligansvarlig i forkant av arrangementet.


SERVERING

Servering vil være nede på konsert området. Kan være hektisk til tider, men utrolig morsomt. Det viktigste er at du er positiv og har et smil om munnen.


PARKERING/YTRE OMRÅDE

Som parkeringsvakt er hovedoppgavene parkering ved Landsåshallen. Vakt/oppsyn ved inngang og gjerder rundt området. God opplæring rundt rollen som parkeringsvakt og sikkerhetsinstrukser vil gitt.


PUBLIKUMSVAKTER

Se til at alle besøkende føler seg trygge. Sørge for at det ser rent og pent ut på konsertområdet.

Del gjerne denne siden med dine venner på Facebook