OVERNATTING

KVALITET I ALLE LEDD

Fagmøbler Landsås Cup skal være en god opplevelse for alle som kommer. Våre deltakere bruker Nord-Norges kuleste håndballturnering som en storslått avslutning etter en lang sesong. Vi skal legge til rette for at dere har en fantastisk opplevelse hos oss.

OVERNATTING

OVERNATTING PÅ SKOLE

Alle tilreisende klubber og lag som ønsker overnatting vil bli innkvartert på en av byens skoler. Vi tilrettelegger det alltid slik at lag som ønsker frokost og/eller lunsj bor på de skoler hvor det er frokostservering. Det er viktig for oss at håndballfesten foregår i trygge rammer, så skolene er til enhver tid bemannet – også på nattestid.


Hotellovernatting

Tilbudet innebærer overnatting i 1 døgn på hotellet, i tillegg får du konsertbillett til å oppleve Nord-Norges kuleste ungdomskonsert og cup-trøye. 

For de som ønsker å overnatte hele helgen, så er det også ordnet en fastpris på tilstøtende døgn.

Sjekk prisene her:

Overnatting i enkeltrom 1 døgn, med konsertbillett og cup-trøye , kr. 1100,-.

Tilstøtende døgn, kr. 750,-.

Totalpris for hele helgen, fredag til søndag, kr. 1850,-

Overnatting i dobbeltrom 1 døgn, med konsertbillett og cup-trøye , kr. 1650,-.

Tilstøtende døgn, kr. 950,-.

Totalpris for hele helgen, fredag til søndag, kr. 2600,- 

Overnatting i trippelrom 1 døgn, med konsertbillett og cup-trøye , kr. 2100,-.

Tilstøtende døgn, kr. 1150,-. 

Totalpris for hele helgen, fredag til søndag, kr. 3250,-


SIKKERHET

GENERELT OG SANITET

Det er viktig for oss at håndballfesten foregår i trygge rammer og omgivelser. Vi har et godt samarbeid med blant annet politi, brannvesen, helsevesen og Harstad kommune slik at alle våre deltakere skal ha en god opplevelse til enhver tid.


OVERNATTINGSTEDENE

På alle skoler har vi bemannet til enhver tid, også på nattestid. Det er alltid mannskap tilstede for å bistå om det skulle være noe. For øvrig har vi en god dialog og krav fra Harstad Brannvesen og eier bygningene i forhold til brannsikring, brannkorridorer og brannvarslere.


FJORDKRAFT «PÅ SCENEN»

Fjordkraft «På scenen» er uten tvil den aller største aktiviteten vi har. Det er her det samles flest personer. Konserten er åpen for alle barn og unge i hele regionen og har vokst seg til å bli en av de aller største konsertene for barn og unge i Nord-Norge. Konserten er rett og slett en fantastisk opplevelse med mange av Norges råeste artister.

Med så mange samlet på et sted er allikevel sikkerhet ett veldig viktig tema. Vi har svært god dialog og jevnlige møter før arrangementet med de ulike nødetatene generelt og politiet spesielt. Området er stor og oversiktlig hvor det er lett og finne frem og trekke seg litt vekk fra større mengder.

Konserten skal være en trygg arena – hvor publikum får gode minner for livet. Velkommen skal dere være!

MAT – BESPISNING

SUNN FROKOST

Vi tilbyr en god start på dagen med en næringsrik frokostbuffet, der vi serverer blant annet grove brød, kornprodukter, eggerøre, kokte egg og mye annet godt pålegg.


LUNSJ

En sunn lunsj (energiboost) er en god måte å holde på energien mellom kampene. Lunsjpakken vil inneholde focaccia med ost og skinke, frukt og en smoothie. Frokosten er sponset av Gois catering.


MIDDAG

Vi tilbyr salg av grillmat på lørdag på konserten.

Du kan også kjøpes mat hos Burger King Harstad. Burger King Harstad finnes i samme lokaler som Amfi kanebogen. Turneringsbussen stopper utenfor Amfi kanebogen (Hovedveien). Burger King tilbyr god mat, men også vår egen «Fagmøbler Landsåscup smoothie». Ta turen innom da vel. Det kan bestilles på tlf: 92 27 91 75. Smoothie kan kun bestilles i kassen, eller på tlf.

Det kan også serveres mat av Kompis Harstad. De serverer grilla burgere, Italienske posisjonspizza og milkshakes med enkelt tilbehør og drikke. De holder til i sentrum i Fjordgata 1. Det kan bestilles på tlf 920 77 198, eller på harstad@kompisnorge.no

I tillegg tilbys det i samarbeid med Dolly Dimples pizza til gode priser både ved restaurant og utkjøring til hall/overnattingssted.
For pizzabestilling eller bordbestilling, ring 770 60079, eller mob. 91303896. Det beste er å ringe til Dolly slik at de får pizza til avtalt tid, gjerne 4 -5 timer i forveien slik at vi kan ha oversikt over bestillinger. Slik at vi kan levere best mulig kvalitet på pizza og service. De kan også bestille på nett.
Bestilling på nett: Dolly Dimples Kanebogen, når dere kommer til «Til betaling, velg betales ved henting. Legg til kommentar til ordre: Fagmøbler Landsås Cup slik at dere får rabatten


SPESIALKOST

For de med ulike behov, vil det være alternativer til alle måltider. Vi fokuserer spesielt på gluten, laktosefrie alternativer. Det vil være god merking og informasjon på våre frokostserveringssteder. Er det annet behov, kan dere melde dette inn på forhånd.

Overnatting på skoler, plassering.

Her er oversiktene over overnatting under Fagmøbler Landsåscup 2024