OVERNATTING OG TRANSPORT

KVALITET I ALLE LEDD

Forbehold om mulige endringer i arrangementet grunnet Covid-19

Fagmøbler Landsås Cup skal være en god opplevelse for alle som kommer. Våre deltakere bruker Nord-Norges kuleste håndballturnering som en storslått avslutning etter en lang sesong. Vi skal legge til rette for at dere har en fantastisk opplevelse hos oss.

OVERNATTING – TRANSPORT

OVERNATTING PÅ SKOLE*

Alle tilreisende klubber og lag som ønsker overnatting vil bli innkvartert på en av byens skoler. Vi tilrettelegger det alltid slik at lag som ønsker frokost og/eller lunsj bor på de skoler hvor det er frokostservering. Det er viktig for oss at håndballfesten foregår i trygge rammer, så skolene er til enhver tid bemannet – også på nattestid.

*Tillegg om Covid-19: Det kan være lokale restriksjoner som gjør for eksempel overnatting på skole, barnehager, ikke er mulig. Blir dette tilfellet vil hotell være en overnattingsmulighet til gode idrettspriser. Forbehold om ledig kapasitet på hotellene.


ANNEN OVERNATTING

Vi tilbyr også våre lag overnatting på distriktets fineste hoteller.

Vi anbefaler å sjekke ut hotell-løsningene ganske tidlig, da det er begrenset med rom. Vi har reservert en del rom til våre deltakere, kontakt hotell direkte for å bestille rom til gode priser.


Oversikt over våre samarbeidspartnere finner du her.
Clarion Collection Hotel Arcticus
Enkel, dobbel, trippel og 4-mannsrom
inkl. frokost, fika og varm kveldsmat.
Booking: Oppgi følgende kode: «36694» ved bestilling.
Telefon: 770 40 800
E-post: cc.arcticus@choice.no

Scandic Harstad
Enkel, dobbel og trippelrom.
inkl. frokost
Booking: Oppgi følgende kode: «Landsås Cup» ved bestilling.
Telefon: 770 03 000

Thon Hotel Harstad
Enkel, dobbel og trippelrom.
inkl. frokost
Booking: Direkte link. Må bestilles via denne. HK Landsås | Thon Hotels
Telefon: 770 00 800


TRANSPORT MED BUSS

Ingen ønsker å bruke mye tid på reising mellom de forskjellige arenaene. Som de aller fleste år tidligere, tilbyr vi et unikt busstilbud til alle våre deltakere. Det går flere shuttlebusser mellom spillestedene og overnattingsstedene gjennom hele helgen.
Se bussruter for avganger (link til bussruter legges ut ca. 14 dager før turneringen)


BOBIL – OG CAMPINGVOGN CAMP

Vi tilbyr bobil/campingvognplass uten strøm ved Heggen videregående skole.
Pris pr. døgn kr 250,-. Plass må forhåndsbestilles, begrenset antall plasser.
For bestilling: Send e-post til post@landsascup.no
Det vil ikke være anledning å campe utenfor skolene eller hallene.
Heggen videregående skole er i gangavstand til flere av hallene og shuttlebussene vil ha busstopp rett i overkant av Heggen videregående skole.
Adresse: St. Olavs gate 91

SIKKERHET

GENERELT OG SANITET

Det er viktig for oss at håndballfesten foregår i trygge rammer og omgivelser. Vi har et godt samarbeid med blant annet politi, brannvesen, helsevesen og Harstad kommune slik at alle våre deltakere skal ha en god opplevelse til enhver tid.


OVERNATTINGSTEDENE

På alle skoler har vi bemannet til enhver tid, også på nattestid. Det er alltid mannskap tilstede for å bistå om det skulle være noe. For øvrig har vi en god dialog og krav fra Harstad Brannvesen og eier bygningene i forhold til brannsikring, brannkorridorer og brannvarslere.


FJORDKRAFT «PÅ SCENEN»

Fjordkraft «På scenen» er uten tvil den aller største aktiviteten vi har. Det er her det samles flest personer. Konserten er åpen for alle barn og unge i hele regionen og har vokst seg til å bli en av de aller største konsertene for barn og unge i Nord-Norge. Konserten er rett og slett en fantastisk opplevelse med mange av Norges råeste artister.

Med så mange samlet på et sted er allikevel sikkerhet ett veldig viktig tema. Vi har svært god dialog og jevnlige møter før arrangementet med de ulike nødetatene generelt og politiet spesielt. Området er stor og oversiktlig hvor det er lett og finne frem og trekke seg litt vekk fra større mengder.

Konserten skal være en trygg arena – hvor publikum får gode minner for livet. Velkommen skal dere være!

MAT – BESPISNING

SUNN FROKOST

Vi tilbyr en god start på dagen med en næringsrik frokostbuffet, der vi serverer blant annet grove brød, kornprodukter, eggerøre, kokte egg og mye annet godt pålegg.


LUNSJ

En sunn lunsj (energiboost) er en god måte å holde på energien mellom kampene. Lunsjpakken vil inneholde for eksempel yoghurt med korn, smoothie og frukt.


MIDDAG

Vi tilbyr salg av grillmat på lørdag på konserten. I tillegg tilbys det i samarbeid med Dolly Dimples pizza til gode priser både ved restaurant og utkjøring til hall/overnattingssted.
For pizzabestilling eller bordbestilling, ring 04440
Bestilling på nett: Dolly Dimples Kanebogen, når dere kommer til «Til betaling, velg betales ved henting. Legg til kommentar til ordre: Fagmøbler Landsås Cup slik at dere får rabatten.


SPESIALKOST

For de med ulike behov, vil det være alternativer til alle måltider. Vi fokuserer spesielt på gluten, laktosefrie alternativer. Det vil være god merking og informasjon på våre frokostserveringssteder. Er det annet behov, kan dere melde dette inn på forhånd.